حامیان پویش پاسداری
حمایت دکتر علی اکبر عظیمی از پویش پاسداری
دکتر علی اکبر عظیمی، متولد 1330 استهبان
ایشان در سال 1352 در رشته ی مهندسی آبیاری از دانشکده کشاورزی شیراز فارغ التحصیل شد. در سال 1358 کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه تهران در رشته ی مهندسی بهداشت به پایان رساند و دکترای خود را در رشته ی مهندسی بهداشت با گرایش فاضلاب در سال 1366 از دانشگاه لیدز بریتانیا اخذ نمود. دکتر عظیمی از سال 1355 فعالیت خود را در زمینه انجام خدمات مشاوره در امور آب و فاضلاب با شرکت های مهندسین مشاور آغاز کرد.
همزمان با عضویت در هیئت علمی دانشگاه تهران، آقای دکتر عظیمی همکاری خود را با شرکت هایی از قبیل ری آب، پارس کنسولت، توس آب و سایر شرکت های مشاور فعال در زمینه آب و فاضلاب توسعه دادند. پس از تشکیل شرکت های آب و فاضلاب، ایشان به عنوان معاون برنامه ریزی و آموزش و همچنین مدیر دفتر تحقیقات این شرکت همکاری داشته و در بسیاری از پروژه ها، به عنوان ناظر (عامل چهارم) شرکت نموده اند. ایشان سال ها با کمیته فاضلاب طرح استاندارد صنعت آب وزرات نیرو همکاری داشته و در تدوین و تصویب کتب استاندارد مربوط به تصفیه فاضلاب مشارکت داشته است. علاوه بر این ایشان در نوشتن ده ها مقاله علمی چاپ شده در مجلات و نشریات علمی معتبر داخلی و خارجی نقش داشته و در اغلب سمینارهای ملی و بین المللی مرتبط با صنعت آب و فاضلاب فعالانه حضور داشته اند.
دکتر عظیمی در زمینه
تصفیه آب و فاضلاب کتب مختلفی را به رشته تحریر درآورده و یا ترجمه نموده اند و کتاب
«تصفیه آب در اجتماعات روستایی در کشورهای حال توسعه» ایشان در سال 1382 به عنوان کتاب برگزیده سال انتخاب گردید.
همچنین ایشان در تدوین سه جلد کتاب استاندارد در زمینه استفاده مجدد از فاضلاب با سازمان
بهداشت جهانی (WHO) همکاری داشته اند.
کتاب های فوق در سال 2006 منتشرشده است. مشارالیه در حال
حاضر به عنوان عضو هیئت علمی بازنشسته دانشگاه تهران، در دانشگاه آزاد اسلامی به صورت
تمام وقت و نیمه وقت تدریس نموده و به عنوان دبیر تخصصی و عضو هیئت تحریریه در مجله
علمی – پژوهشی آب
و فاضلاب و با عنوان داور با چندین مجله معتبر داخلی و خارجی از جمله مجله معتبر WATER RESEARCH همکاری دارند.
پیام دکتر عظیمی در حمایت از پویش پاسداری:
با سلام در مجموع تلاشی خوب و قابل ستایشی است. بنده هم از این تلاش خردمندانه پشتیبانی می کنم. از نامزدها خواسته شود که برای راهاندازی کارگروههای یادشده در خانه ملت متعهد شوند و از کارشناسان آزاد برای ارایه ایدهها و کمک به حل مشکلات فرهنگی و محیط زیستی دعوت کنند. همچنین باید ترتیبی دادهشود که اتاقهای فکر اثرگذار با شرکت کارشناسان آزاد و نمایندگان نهادهای غیر دولتی در دستگاهای اجرایی ایجادشود.
موفق باشید.